ANATOLIA TATTOO & PIERCING - KADIKOY / ISTANBUL
Kasım 22, 2008, 05:47:50 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SMF - Just Installed!

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: DÖVME SEÇIMI  (Okunma Sayısı 2299 defa)
wehrmacht
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 18, 2007, 09:57:19 ÖS »

Slm. Ben yaz basinda erdogan abinin hünerli ellerinden çikma nefis bir dövme yaptirdim. Dövmeyi yaptirmadan önce sadece tek tereddütüm yaptiracagim desendi. Aklimda bir kaç birsey wardi ama emin degildim. Erdogan abinin sayesinde ejderha deseni ( tabii bana özel  Göz kırpan yaptirdim. Isin ilginç yani yaptirirken ikinci dövmem ne olsun diye düsünmeye basladim demek oluyor kii dövme gerçekten bir hastalik (mikrop gibi) bulastimi bir daha durmak çok zor. Herseyden önce dövme size özel olmali yanii kisiliginizi yansitmali ama kalkipta sevgili ismi yada resmi yaptirmak o an da çok mantikli ve heyecanli gelsede daha sonra pisman olacaginiz kesin gibi birsey. Size tavsiyem nereye giderseniz gidin gururla taniyacaginiz bir desen olsun zaman ne getirir belli olmaz. Etrafimda ki insanlar genelde ön yargili bakiyorlar dövmeme müslüman bir toplumda yasamanin getirdigi bir davranis biçimi. Dini olarak benim bir takintim yok zaten insanlara da hesap vermek gibi bir zorunlugum da yok. Öldükten sonra yanimda ...ürebilecegim tek sey dövmem. En kisa sürede ikinciyide yaptirip huzura ermek istiyorum...
« Son Düzenleme: Temmuz 18, 2007, 10:12:58 ÖS Gönderen: Erdogan Cavdar » Logged
nigrior
Administrator
Newbie

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 18, 2007, 10:15:58 ÖS »

tesekkürler yaziniz icin...
Serhat
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : AÄŸustos 24, 2007, 02:59:26 ÖS »

Dövmenin estetik görünümü kadar simgeledigi anlaminda önemli olduguna inaniyorum bu yüzden dövme seçiminde popüler, gelip geçiçi seylerden daha çok sizin için tasidigi önem daha öncelikli olmali....
Sonuçta yaptirdiginiz dövmeyi ömrünüzün sonuna kadar tanicaksiniz ve ilerde bakipta ben bunu neden yaptirdim dememek için iyi düsünmek gerek ve yaptirdigiz dövmeden kimseye karsi sorumlu degilsiniz o yüzden baskalari ne düsünür gibi bir önyargiyla yaptirmak istedigiz dövme modelinden vaz geçmeyin sizin vucutunuz ve kimseye bir açiklama yapmak zorunda degilsiniz...
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 04:35:26 ÖS Gönderen: nigrior » Logged
chence
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 04, 2007, 04:14:54 ÖS »

Tekrar merhaba,, ben yaptirmak istedigim dovmeyi uzun uzun cok uzun zamandir kararlastirmistim zaten. kesinlikle beni anlatan baska bi resim daha olamaz Gülümseme keske buraya koyma sansim olsaydi Gülümseme erdogan abi (abi diyorum yasim 27 bu arada umarim pot kirmis olmuyorumdur Gülümseme senin gormeni ve bana aa evet olur ya da hayir bu sana asla olmaz demeni isterdim acikcasi hos dedigin gibi dis sesleri duymak pek de mantikli degil bu iste ama bilir bir 3. goz daha baska oluyor iste..   Göz kırpan neyse umarim en kisa zamanda mekaniniza gelip sizlerle tanisma imkani yaratabilirim.. simdilik herkese kolayliklar diliyorum.. hoscakaliinnn
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 04:36:25 ÖS Gönderen: nigrior » Logged
chence
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 05, 2007, 11:44:18 ÖÖ »

Gülümseme oncelikle yanitiniz icin tesekkurler Göz kırpan ben resim koyabildim uyelik ozelliklerine bakarken resim koyma sansim oldu.. adimin ayninda olan resimdir istedigim tattoo.. hatta artik benim icin olmazsa olmaz oldu Gülümseme en kisa zamanda dediginiz gibi yuz yuze gorusmek icin gelicem ama avrupa yakasinda oturup is yeride bu tarafta olunca cok da zaman aklmiyor acikcasi.. :S malumn trafik vs... siz kaca kadar ordasiniz erdogan abi hafta ici hafta sonu??
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 04:37:47 ÖS Gönderen: nigrior » Logged
LiveForover
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 27, 2008, 12:53:02 ÖS »

bende  4 dövme  olmasina ragmen  1  tane  daha yaptirmayi dusunuyorum  erdogan  abinin yardimiyla  1 tane daha yaptircam  Göz kırpan
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 04:38:03 ÖS Gönderen: nigrior » Logged
Chaplinse
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 10, 2008, 03:57:16 ÖS »

Bende dövmemi yapt?rmadan önce uzun uzun dü?ündüm neyden s?k?lmam ne beni ifade eder ve pi?manl?k duymam diye. Yapt?rmaya henüz karar vermemi? olan arkada?lar hem gelece?inizi hemde psikolojinizi kariyerinizi hedeflerinizi dü?ünerek bunlar?da göz önüne alarak dövmenizi yapt?r?n. Üçüncü ki?ilere kulak t?kamak bence en mant?kl?s? çünkü birçok ki?iye kal?rs? dövme yapt?rmaktan yapt?rman?zdan yana olmayacakt?r. Önemli olan sizin istedi?iniz ve sizi mutlu edecek olan ?eydir diye dü?ünüyorum. Ben mart?lar?mdan çok memnunum... Ey özgürlük...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.068 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu