ANATOLIA TATTOO & PIERCING - KADIKOY / ISTANBUL
Ocak 07, 2009, 11:00:37 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SMF - Just Installed!

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: NERELERE VE KIMLERE KALICI DÖVME ( TATTOO ) YAPILMAZ? NERELERE DAHA UYGUN OLUR?  (Okunma Sayısı 632 defa)
nigrior
Administrator
Newbie

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 19, 2007, 05:31:05 ÖS »

NERELERE VE KIMLERE KALICI DÖVME ( TATTOO ) YAPILMAZ? NERELERE DAHA UYGUN OLUR?

Eger yaptiracaginiz bölgeye kesin olarak karar vermediyseniz kalici dövmenizi yaptiracaginiz dövme sanatcisina danismanizi tavsiye ederim. Zira dövmenizi yaptirmayi düsündügünüz yer, gerek estetik acidan gerekse de yaptiracaginiz yerin deri yapisi acisindan uygun olmayabilir.

Vücudun bükümlü deri dedigimiz eklem bölgelerindeki hareketli deriye dövme yaptirmamaya calisin. Kol dirsegi, el bilegi, el üstü, boyun, diz kapagi ve cevresi ve hatta göbek kismina tavsiye etmiyorum.Cünkü hareketli deride, ne kadar ince iscilik verilirse verilsin dagilmalar ve bulaniklasmalar olacaktir. Saglik acisindan bu bölgelerde de sakinca yoktur ancak ikaz etmemizin nedeni estetik kaygilardir.
Kalici dövme yaptiran kisilerin geleceklerini düsünüp, kendilerini hayat boyu rahatsiz etmeyecek figürler secmeleri en makul olanidir.

Et benlerinin üzerine, acik yara üzerine, hayati derecede alerjik tepkimeli vücutlarda, kanin pihtilasmasinin zorlandigi kisilerde,  yeni ameliyat izlerinin üzerine dövme yapilmaz.

Dogustan gelen ve yayilma özelligi olabilecek bazi lekelerin de üzerlerine dövme yaptirmadan önce bir dermatologa danisilmasinda yarar vardir.

Kendi isteklerini belirtemeyecekleri icin hayvanlara kalici dövme yapilmaz .Etik olarak yapilmasi yanlistir. Ne kadar para teklif edilirse edilsin bu tür istekleri her zaman geri cevirdim.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.059 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu