ANATOLIA TATTOO & PIERCING - KADIKOY / ISTANBUL
Ocak 07, 2009, 01:01:56 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SMF - Just Installed!

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: KALICI DÖVME YAPILIRKEN CANIM YANAR MI?  (Okunma Sayısı 1698 defa)
nigrior
Administrator
Newbie

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 19, 2007, 05:35:44 ÖS »

KALICI DÖVME YAPILIRKEN CANIM YANAR MI?

Evet kalici dövme yapilirken can acitir. Ve bence bu aci dövmenin sahiplenilmesi acisindan cekilmesi gereken bir acidir. Cektiginiz aciyla dövmeye manevi acidanda sahip olursunuz. Ne kadar aciyor derseniz aciyi tarif edemem. Ve kisilerin de ne kadar aci cektigini bilemem ama dayanilmayacak bir aci olmadigini söyleyebilirim.

« Son Düzenleme: Åžubat 29, 2008, 04:35:55 ÖS Gönderen: ruzgaryilmaz » Logged
Alican Poyraz
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 19, 2007, 08:10:59 ÖS »

yinede aci duymak istemeyenlere hafif oranda alkol tavsiye edebilirim Gülümseme
Serhat
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : AÄŸustos 24, 2007, 02:43:55 ÖS »

Dövem yaptirmanin acisi kisiden kisiye degistigi söylensede, katlanilmayacak derecede aci veren birsey degildir hatta birazda tattli bir acidir...
« Son Düzenleme: Åžubat 29, 2008, 04:36:58 ÖS Gönderen: ruzgaryilmaz » Logged
BeYourself
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 24, 2007, 11:59:33 ÖS »

Benjede cekilen aci tatli oolmalidir cunku cok istedigin bi dovmeyse eger yillarca hayalini kurmussan benje sevinchten o ajiyi hissetmessn bilee diiilmi???
lucastorn
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 21, 2007, 04:59:33 ÖÖ »

Bende de dövme var ve yaptirirken  aci çektim tabiki de. Bu acinin derecesi ise kesinlikle rahatsiz edici bir düzeyde degildi ve tam tersine hos bir aciydi. Dövmeyi yaptirirken çekilen aci tatli bir aci ve kesinlikle katlanilmayacak düzeyde degil. Bence dövme yaptirmadan önce  kisinin kendisini tartlamasiyla da alakali. Ben ilk yaptirmaya gittigimide dünyada milyonlarca insanlarda var, eger gerçekten katlanilmaz bir aci olsaydi bu kadar kisi yaptiramazdi, diye düsündüm ve hakli olduguma inaniyroum. Simdi 2.dövmem için figür arastiriyorum ve açikçasi o tatli aci dövmede bir maneviyat yaratiyor ve degerini arttiriyor.
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 02:45:09 ÖS Gönderen: nigrior » Logged
duygu
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 15, 2008, 02:33:59 ÖS »

çok hakl?s?n bence bukadar insan dövme yapt?r?yor ac?sa yapmazlar ben bu aralr dövme yapt?rmak için çok hevesliyim hemde çok para biriktirmeye ba?lad?m sen dövme yapt?rm?? birisin bana doruyu söle çokmu ac?o tabii k?z erkek fark eder ama çk istiyorum ?öyle tatl? bir melek veya kelebek yan?ndada sevgilmin ilk harfi nas?l olur sence cvp ltf görü?mke üzre by
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.065 Saniyede 19 Sorgu ile OluÅŸturuldu