ANATOLIA TATTOO & PIERCING - KADIKOY / ISTANBUL
Kasım 22, 2008, 12:05:40 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SMF - Just Installed!

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ilk görüs & ilk deneyim :))  (Okunma Sayısı 825 defa)
atk_74
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 20, 2007, 08:46:46 ÖS »

Herkese Merhabalar….

Dövme yaptirmak uzun süredir aklimdaydi;daha önceleri yaptirdigim son derece amatör bir dövmeyi kapattirmanin yani sira extra dövme yaptirmakda istiyordum…

Ama beni tatmin edecek kalitede bir yer bulamadim;ta ki su an yorum yazdigim siteye denk gelene kadar…

Baslangiçta siteden etkilendim;yapimindan bakimina;çesitliliginden temizligine kadar dövmeyle ilgili merak ettigim ne varsa sitede buldum;sonrasinda Erdogan agabeynin msn ini ekleyip bu vasitayla randevu aldim ve 8 Nisan aksami mekanina adim attim;kendisi bi toplantiya katildigindan disaridaydi;Erdogan agabeyi beklerken duvarlardaki tablolar,kabartmalar dikkatimi çekmisti;ben incelerken beni karsilayan arkadas devreye girdi ve ‘’hepsini Erdogan abi yapti’’ dedi…bu sefer daha alici gözle inceledim ve anladim ki Erdogan abi,en kaba tabiriyle ‘’dövmeci’’den öte bi sanatkardi…sonra kendisi geldi ve tanistik;koluma istedigim logoyu 5 dakikada çizdi,yaraticiligiyla beni yönlendirip en iyisini bulmami sagladi;gösüme yaptigi dövmeninse neredeyse tüm ayrintilarini kendi yaratti..ve harikaydi…

hos sohbeti esliginde isini ve ikramini yapti saolsun…is bitipde ben aynanin karsasina geçtigimde bi daha sanatkar oldugunu göstermisti Erdogan abi;beklentilerimin çok üstündeydi…ve gülümseyerek ugurladi beni…

Ama bu son görüsmemiz degildi insallah Erdogan abi…senin gibi yaptigi isin dibine kadar hakkini veren bi sanatkarin her zaman tuvali olmaktan onur duyarim…

Ellerine kollarina saglik abi…

« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2007, 10:49:43 ÖS Gönderen: ruzgaryilmaz » Logged
nigrior
Administrator
Newbie

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 21, 2007, 04:52:16 ÖS »

evt herkesin ilk deneyimi biraz zor olur ama daha sonrasinda kolay oluryor.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.085 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu