ANATOLIA TATTOO & PIERCING - KADIKOY / ISTANBUL
Ocak 07, 2009, 02:43:08 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SMF - Just Installed!

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  

Sayfa: [1] 2   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kimsiniz ? ( Tanisalim dövme ( Tattoo ) hakkinda konusalim )  (Okunma Sayısı 11675 defa)
nigrior
Administrator
Newbie

Üyelik Bilgileri
« : AÄŸustos 13, 2007, 06:49:35 ÖS »

Merhaba. Ben Rüzgar. Dövme ( tattoo ) hakkinda ögrenmek istediginiz her konuda sizlere yardimci olmaya calisacagim.
« Son Düzenleme: Aralık 19, 2008, 12:31:11 ÖS Gönderen: nigrior » Logged
pesimist_girl
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : AÄŸustos 13, 2007, 06:54:46 ÖS »

merhaba ben de ezgi bu dövme konusunda benimde cok tereddütlerim vardi, ama burayi görünce anladimki dövme nin böyle hijyenik oldugu ortamlarda varmis Anatolia Tattoo da dövme yaptirmayi düsünüyorum hatta yaptirmak icin randevu ayarliyacak zaman ariyorum. Kahkaha
nigrior
Administrator
Newbie

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : AÄŸustos 13, 2007, 06:58:16 ÖS »

merhaba ben de ezgi bu dövme konusunda benimde cok tereddütlerim vardi, ama burayi görünce anladimki dövme nin böyle hijyenik oldugu ortamlarda varmis Anatolia Tattoo da dövme yaptirmayi düsünüyorum hatta yaptirmak icin randevu ayarliyacak zaman ariyorum. Kahkaha
merhaba ezgi hanim erdogan abi bildigim gibi dövme ( tattoo ) yaparken cok dikkatli ve sanatsal bir sekilde dövme ( tattoo ) yi yapiyor.
green_style
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : AÄŸustos 31, 2007, 02:28:57 ÖÖ »

Merhaba, Benim Adim Rabia Belcikadan araniza katiliorum, Bende dovme yaptirmak istiorum, Umarim Gelicek iki yil icerisinde yaptircam Anatoliatattoo da tabiki, sizin aklinizda ne sekil dovme var?

Profilime bakipta msn adresimi alan olursa lutfen once msjla bildirsin:))) tesekkurler:)
chence
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 04, 2007, 03:10:43 ÖS »

Merhabalar, ben tattoo denildigi zaman (hani hayrani oldugunuz biri ile tanisinca dizleriniz çözülür ya) damarlarim horon tepmeye basliyor.. ama bugüne kadar firsat (maddiyat-zaman-maneviyat) (ve tabii ki emin olabilecegim bi yer) yaratamadim. Belki de kaçmisimdir bilemem. Ama fethiye'de yasadigim bir olay hatta kazik diyebilirim ona beni çok sinirlendirdi ve en kisa zamanda (ki fethiye detayini anlaticam daha sonra) tattoo için girisimlerim olacaktir. BU arada herkese bol sans Gülümseme
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 03:00:30 ÖS Gönderen: nigrior » Logged
ZERO CUSTOMS
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 08, 2007, 07:07:16 ÖS »

merhabalar ben Altan. Yakla??k 10 y?ld?r tattoo yap?yorum.bunun yan?s?ra airbrush sanatç?s?y?m. ZERO CUSTOMS adl? yerimde custom chopper ve airbrush yapmaktayd?m ?imdi yeni studyomla art?k tattoo çal??malar?mlada sizlerle olucam.
herkeze keyifli forumlar ...

CUSTOM CHOPPERS-AIRBRUSH-TATTOOS & PIERCING
_VEGA_45
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 18, 2007, 01:15:00 ÖÖ »

merhaba arkadaslar ben manisadan onur öncelikle buraya üye olmam?n nedeni ni sizlerle paylasmak istiyorum.Tahmin edeceginiz gibi bende dövmeleri çok severim onlarda nedense beni çeken biseyler var sanki bugüne kadar kalici dövme yaptirmadim ama geçici dövme yaptirdim ve kendimde yaptim umarim burda yeni arkadaslar edinirim böylelikle bu dövme (tatto) isinin aslinda hiçte zararsiz tabii hijyenik yerlerde yapilirsa zararsiz oldugunu tüm insanlara yayariz neyse hepinize tekrar merhaba Göz kırpan
« Son Düzenleme: Eylül 18, 2007, 01:17:43 ÖÖ Gönderen: _VEGA_45 » Logged
sawas
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 27, 2007, 03:12:56 ÖS »

Merhaba ben sakaryadan sawa? ..
mertpknsl
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 14, 2008, 04:28:32 ÖS »

selamlar  ben mert istanbuldan kat?l?yorum aran?za dövmelere il,gim var ama hala bir dövmem yok in?allah yapt?r?cam:)Gülümseme
ilknur
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 28, 2008, 11:33:51 ÖS »

merhaba; ben ilknur
dövme manya?? biri olarak dövme severlerle konu?up tan??mak isterim.......

hemde çok!!!
tattoocin
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Haziran 19, 2008, 05:58:26 ÖS »

merhaba hocam öncelikle sez hocalar?m?za sonsuz sayg?lar afyondan tuncay ben dövme koliklerle tan??mak isterim    akselii@hotmail.com

bütün ka?arlar eriyecekse küresel ?s?nmaya evet
Chaplinse
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Temmuz 10, 2008, 03:52:41 ÖS »

Merhaba ben ?stanbul'dan Seher. Sa? omuz arkamda 7 adet mart? deseni var oldukçada memnunum.
apache
Newbie
*

sobe :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Temmuz 14, 2008, 06:15:26 ÖÖ »

merhaba arkada?lar  Göz kırpan
en az sizler kadar dövmelere merak?m var. sol kolumda tatl? bi dövme var ama sa? omzumada cok dikkat çekici bir sava?ç? modeli yapt?rmak istiyorum. arad???m modeli nedense bulam?yorum. bu arada dövmenin ac?s? bile cok ho? ilk defa yapt?racak olanlar varsa inan?n çocuklar bikez dövme yapt?r?n herzaman yapt?rmak isticeksiniz o kadar güzel bir ac?s? var  Sırıtan Sırıtan Sırıtan
?iddetle tavsiye ediyorum  Sırıtan
cumartesiye kadar saat 00:00 ile sabaha do?ru 09:00 aras? sürekli yaz??a biliriz Sırıtan

APACHE
neferhatnun
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Temmuz 31, 2008, 11:51:19 ÖS »

Herkese selam.Gerçekten çok güzel bir site olmu?.Dövme konusunda akl?ma tak?lan hertürlü sorunun cevab?n? bu sitede buldum bunun için özellikle te?ekkür etmek istedim.Ben de uzun zamand?r ara?t?rma yap?yorum çünkü dövmeyi yapan sanatç?n?n çok önemli oldu?una inan?yorum.?unu çok samimi söylemek istiyorum Erdo?an beyin yapt??? dövmeleri görünce inan?lmaz bir güven ve huzur duydum.??te arad???m ki?i dedim içimden.Ben ?zmir de oturuyorum ve s?rt?ma sol omuzumdan ba?lay?p,sa? kalçama kadar bir dövme yapt?rmak istiyorum.çiçek dövmesi.böyle büyük bir dövme için de cesaret edip kimsenin önüne oturamad?m.En k?sa zamanda görü?mek üzere...
xtattoo
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : AÄŸustos 11, 2008, 01:24:36 ÖS »

slm ben hakan hatay antakyada dovme yapiyorum.10 yildir severek yaptigim tek isim bu.bu site ilgimi cekti.erdogan beyin isciligini gordum gercekten cok guzel sanat yapiyor tebrik ediyorum.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.081 Saniyede 19 Sorgu ile OluÅŸturuldu