ANATOLIA TATTOO & PIERCING - KADIKOY / ISTANBUL
Ocak 07, 2009, 10:27:24 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SMF - Just Installed!

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mutluyum  (Okunma Sayısı 1394 defa)
PeuGeoT
Newbie
*

Rüzgarin Kizi

Üyelik Bilgileri WWW
« : AÄŸustos 19, 2007, 11:17:21 ÖÖ »

Uzun zamandir istedigim birseydi dövme ama bir türlü cesaret edememistim. Dövme dendimi aklima kirli pis yerler geliyordu, nedenini bilmiyorum, o yüzden hiç yanasmadim. Taa ki arkadasimin kardesi sirtina pati yaptirana kadar, gördüm dövmesini, konustuk ve ayni gün Erdogan bey den randevu aldim  Gülümseme

Hayatim boyunca kedilere asik yasadim, halen daha asigim ve asik kalacagim Gülümseme o yüzden bikmadan üzerimde sonsuza kadar tasiyabilecegim tek sey kedi diye düsündüm, çok tatli bir kedi surati bulduk, küçüktü ama çok sirindi. Erdogan bey onu çok daha seker bir sekle soktu, malum harika bir sanatkar kendisi.... Ve sol kolumda harika bir kedim var, tekrar tekrar tesekkür ediyorum.

Ama dövme yaptirma bulasici bir sey, basladiniz mi devami geliyo ve sanirim durmayacak hiç... Geçenlerde dedim bir de kaplan sahibi olayim, buldum çok sirin bir kaplan resmi gittim Erdogan bey in kapisina, her zaman ki gibi üzerinde oynama yapti, birde bana renklendireyim mi diye sordu Gülümseme nasil isterseniz öyle yapin dedim ve biraktim kendimi ellerine.... simdi sag omzumda harika bir sanat eseri tasiyorum... Gören deli oluyor...

Erdogan bey ; yakinda yeni resimler ve yeni arkadaslarla gelebilirim Gülümseme

Emeginize saglik.... Binlerce tesekkür....

[/b]
« Son Düzenleme: AÄŸustos 19, 2007, 12:15:03 ÖS Gönderen: PeuGeoT » Logged

Never Drive Faster Than Your Guardian Angel Can Fly...!
nigrior
Administrator
Newbie

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : AÄŸustos 19, 2007, 12:51:27 ÖS »

Uzun zamandir istedigim birseydi dövme ama bir türlü cesaret edememistim. Dövme dendimi aklima kirli pis yerler geliyordu, nedenini bilmiyorum, o yüzden hiç yanasmadim. Taa ki arkadasimin kardesi sirtina pati yaptirana kadar, gördüm dövmesini, konustuk ve ayni gün Erdogan bey den randevu aldim  Gülümseme

Hayatim boyunca kedilere asik yasadim, halen daha asigim ve asik kalacagim Gülümseme o yüzden bikmadan üzerimde sonsuza kadar tasiyabilecegim tek sey kedi diye düsündüm, çok tatli bir kedi surati bulduk, küçüktü ama çok sirindi. Erdogan bey onu çok daha seker bir sekle soktu, malum harika bir sanatkar kendisi.... Ve sol kolumda harika bir kedim var, tekrar tekrar tesekkür ediyorum.

Ama dövme yaptirma bulasici bir sey, basladiniz mi devami geliyo ve sanirim durmayacak hiç... Geçenlerde dedim bir de kaplan sahibi olayim, buldum çok sirin bir kaplan resmi gittim Erdogan bey in kapisina, her zaman ki gibi üzerinde oynama yapti, birde bana renklendireyim mi diye sordu Gülümseme nasil isterseniz öyle yapin dedim ve biraktim kendimi ellerine.... simdi sag omzumda harika bir sanat eseri tasiyorum... Gören deli oluyor...

Erdogan bey ; yakinda yeni resimler ve yeni arkadaslarla gelebilirim Gülümseme

Emeginize saglik.... Binlerce tesekkür....

[/b]
çok mutlu olduk
Serhat
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : AÄŸustos 24, 2007, 02:49:23 ÖS »

ilk kez dövme yaptirmanin en zor asamasi cesaret etmektir galiba ama o cesareti gösterdikten sonra ne kadarda yersiz bir duygu oldugunu anliyor insan...
Birde yaptirdiginiz dövmeden memnun kalinca sizden daha mutlusu olmuyor...
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 04:45:30 ÖS Gönderen: nigrior » Logged
PeuGeoT
Newbie
*

Rüzgarin Kizi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Kasım 27, 2007, 09:46:20 ÖS »

Ben hala çok mutluyum  Gülümseme bir tane kedim, bir tane kaplanim, bir tane ugur böcegim, bir tane yusufcugum var artik benim... Gören inanamiyor ama muhtesem görünüyorlar...

Erdogan agabi yeni resimlerini çekmen için gelicem Gülümseme mutlaka Gülümseme

Tesekkür ederim... Ellerine emegine saglik....

Never Drive Faster Than Your Guardian Angel Can Fly...!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.064 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu