Uzun zamandir istedigim birseydi dövme ama bir türlü cesaret edememistim. Dövme dendimi aklima kirli pis yerler geliyordu, nedenini bilmiyorum, o yüzden hiç yanasmadim. Taa ki arkadasimin kardesi sirtina pati yaptirana kadar, gördüm dövmesini, konustuk ve ayni gün Erdogan bey den randevu aldim
Hayatim boyunca kedilere asik yasadim, halen daha asigim ve asik kalacagim

o yüzden bikmadan üzerimde sonsuza kadar tasiyabilecegim tek sey kedi diye düsündüm, çok tatli bir kedi surati bulduk, küçüktü ama çok sirindi. Erdogan bey onu çok daha seker bir sekle soktu, malum harika bir sanatkar kendisi.... Ve sol kolumda harika bir kedim var, tekrar tekrar tesekkür ediyorum.
Ama dövme yaptirma bulasici bir sey, basladiniz mi devami geliyo ve sanirim durmayacak hiç... Geçenlerde dedim bir de kaplan sahibi olayim, buldum çok sirin bir kaplan resmi gittim Erdogan bey in kapisina, her zaman ki gibi üzerinde oynama yapti, birde bana renklendireyim mi diye sordu

nasil isterseniz öyle yapin dedim ve biraktim kendimi ellerine.... simdi sag omzumda harika bir sanat eseri tasiyorum... Gören deli oluyor...
Erdogan bey ; yakinda yeni resimler ve yeni arkadaslarla gelebilirim
Emeginize saglik.... Binlerce tesekkür....
[/b]