ANATOLIA TATTOO & PIERCING - KADIKOY / ISTANBUL
Kasım 22, 2008, 08:50:23 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SMF - Just Installed!

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dovme yaptirmadan once abdest aldiginizda abdest dovmenin altinda kalirmi?  (Okunma Sayısı 940 defa)
BeYourself
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 26, 2007, 12:13:23 ÖÖ »

Merhaba arkadaslar, benim adim Rabia, sahsen ben dovme hayraniyim, bikac yil sonra Erdogan Bey'in kapisini calmayi dusunuyorum...

Size simdi belki garip gelicek bi soru sormak istiorum, bir arkadasim dovmesini yaptirmadan once gusul abdestini aldi ve sonra dovmeciye gidip dovmesini yaptirdi, ve suna inaniorki, abdest dovmenin altinda kalmistir... Sizin dusunceniz nedir? Ben de onun gibi dusunenlerdenim, bu belki dogru olabilir, ama sunu unutmayalimki dovme derinin altindadir ve abdest'e engel olmayacak sekildedir...

Yorum Ve Goruslerinizi bekliorum.... Iyi Gunler.....
BeYourself
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 04, 2007, 11:16:52 ÖS »

Yazdigim soru 17 defa okunmus ama hic kimse cevap yazmamis:(
Galibba beni kimse jiddiye almadi, fikrinizi almak istemistim sadece, ama inaniorumki en azindan bi kisi yanitlicaktirr sorumuu...

nigrior
Administrator
Newbie

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2008, 02:51:46 ÖS »

Merhabalar;
 Ã–ncelikle gecici bir sure yogunluklardan dolayi sizin konunuza mesaj yazamadik bunun icin özür dileriz. Simdi öncelikle dövme yaptirmanin günah olup, olmamasi konusu tamamen sizin kendi icinizdeki vicdaniniza kalmistir. Ama eger ki ben din adamlarinin sözlerini dinlerim diyor iseniz bu da sizin tercihiniz sonuc olarak dövme yi yaptiracak olan sizlersiniz.

Ilginize tesekkurler......
BeYourself
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2008, 07:46:34 ÖS »

4 ekimden bu yana fikrim degismedi:) Dovme bana gore gunah degil, yaptirmayi dusunuyorum.
Yaptirmak için gidicegim tek adres Anatoliatattoo olucak:)

Cevabiniz icin cok tesekkur ediyorum..

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.059 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu